Frisør salon i Frederikshavn, Aalborg og Skagen

Ny afdeling åben i år i Skagen!

CamillaF har eksisteret siden 1 november 2008 og består af et ungt, kreativt team.​ Vi repræsenterer tidens hotteste klipninger for både mænd og kvinder.

Hos CamillaF arbejder vi ud fra personlighed og ansigtsform og kombinerer gerne det klassiske med det kreative. Vi videreudvikler os hele tiden med kurser inden for både hår og rådgivning.

Mangler du inspiration, så kig ind i salonen og få en snak. Vi står klar med råd og vejledning til netop dit hår. Du kan også booke din tid online eller på 98 41 01 11 og 98 10 90 80.

Følg med på Facebook

På vores Facebook kan du se de seneste billeder og videoer fra vores hverdag. Du kan blandt andet se gode tilbud og spændende konkurrencer. Få også et overblik over hvilke mærker vi samarbejder med.

Vores behandlinger

CamillaF følger med i trends og tendenser inden for frisure og styling.

Dameklip

​Når du træder ind i vores frisørsalonen, handler alt om dig og dit hår. Vi tilbyder en klipning, der får hverdagshåret til at fremstå glamourøst. Udover at du får en frisure, som passer til din personlige stil og smag, finder vi det også vigtigt, at dit hår er nemt at sætte og pleje.

Herreklip

​CamillaF har altid fingeren på pulsen, der hele tiden følger med i trends og tendenser inden for herremoden. ​En frisure er dog ikke kun et spørgsmål om den aktuelle mode, det er også en personlig stil, der skal passe til højde, bygning og personlighed.

Mød teamet

Hos CamillaF arbejder vi ud fra personlighed og ansigtform og kombinerer gerne det klassiske med det kreative. Vi videreudvikler os hele tiden med kurser inden for både hår og rådgivning.

Det siger vores kunder